Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Θύμωσε ο Μητσοτάκης και ο Γιακουμάτος έχασε τον …προσανατολισμό του

Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να σκέφτονται δυο και τρεις φορές τι πρόκειται να πουν. Και φυσικά αυτό κάνουν αφού γνωρίζουν -ειδικά οι πολιτικοί- ότι οι δηλώσεις τους αφενός δίνουν «γραμμή» στους ψηφοφόρους και αφετέρου επηρεάζουν τμήματα της κοινωνίας.
Το γνωρίζει και ο κύριος Γιακουμάτος, ο βουλευτής της ΝΔ.
Γι’ αυτό και οι σημερινές του δηλώσεις για την ομοφυλοφιλία είναι συνειδητές. Δεν έχουν επ’ ουδενί να κάνουν με χαριτολόγημα (θα ήταν εξάλλου ακόμα πιο αισχρό) αλλά με μια βαθιά συντηρητική αντίληψη.
Μια σκοταδιστική αντίληψη που χωρίζει τους ανθρώπους σε κατηγορίες, τους απαγορεύει να αυτοπροσδιορίζονται σεξουαλικά και να έχουν δικαίωμα στη διαφορετικότητα.
Όμως, όπως λέει και ο σοφός λαός, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Όπου χούι -στην προκειμένη περίπτωση- βλέπε ομοφοβία.
Ωστόσο, αυτό που είναι ιδιαίτερα εξοργιστικό με τους ομοφοβικούς, είναι η βιάση τους αμέσως μετά από μια ομοφοβική ατάκα να συμπληρώσουν ότι δεν έχουν πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους και έχουν κυρίως ότι έχουν φίλους ομοφυλόφιλους.
Τους απαντάμε ότι είναι υποκριτές. Επίσης, ότι είναι και φασίστες γιατί προσβάλλουν και αμφισβητούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι και μισάνθρωποι γιατί με τη στάση και τη συμπεριφορά τους ενθαρρύνουν την ανθρωποφαγία.
Χειρότεροι όμως από όλους είναι οι κατ’ επίφαση προοδευτικοί που καλύπτονται πλήρως από δηλώσεις σαν αυτές του Γιακουμάτου παρότι παραμένουν μουλωχτοί.
ΥΓ: η «διορθωτική» δήλωση του Γιακουμάτου μετά από παρέμβαση του Προέδρου της ΝΔ, πως δεν είναι ομοφοβικός επειδή ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης και το νομοσχέδιο για την άρση οποιασδήποτε διάκρισης, έκανε μέχρι και τα σαλιγκάρια να γελάσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου