Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ούτε η ίδια Σαπφώ θα γλίτωνε. Θα ήθελαν σίγουρα να την κάψουν.

Ο Πρωθυπουργός οφείλει να βάλει ως προσωπικό του στοίχημα την καταστολή των ακροδεξιών και νεοναζιστών και να επιβάλει και στον κυβερνητικό του εταίρο να καταγγείλει δημόσια τις φονικές επιθέσεις που δέχονται οι πρόσφυγες.

Θέλουμε ως πολίτες αυτής της χώρας να ξέρουμε τη θέση του κυβερνητικού εταίρου κ. Καμμένου για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να διασφαλίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα των προσφύγων και να προστατέψει όλους τους πολίτες της Ελλάδας.

Είναι απίστευτο να ακούγονται στον τόπο μας ιαχές «Κάψτε τους ζωντανούς». Αυτό φώναζαν μέχρι τα ξημερώματα σχεδόν οι ακροδεξιοί στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη και αναφερόντουσαν σε ανθρώπους. Σε άντρες, σε γυναίκες, σε παιδιά.

Έχει σημασία από πού κατάγονται, τι χρώμα έχουν ή σε τι θεό πιστεύουν αυτά τα απελπισμένα πλάσματα που η μοίρα τους έφερε στη δική μας την Πατρίδα;

Οι ακροδεξιοί, οι οποίοι είναι Ελληναράδες, άριοι και Χριστιανοί θα πουν πως ναι, έχει σημασία και πως γι’ αυτό στρέφονται εναντίον τους και θέλουν την εξόντωσή τους.
Όμως, στην πραγματικότητα είναι πρόσχημα. Το πρόβλημα ξεκινά από τους ίδιους που δεν έχουν σχέση με τον άνθρωπο, την ανθρωπιά, την ενσυναίσθηση.

Οι λόγοι που οδηγούν κάποιον στην θλιβερή θέση να ασκεί ο ίδιος βία και ειδικά να προτρέπει να κάψουν, να θανατώσουν άλλους ανθρώπους, αποτελεί αντικείμενο της επιστήμης.

Ποιοι είναι αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια στη Λέσβο, ποιοι είναι αυτοί που βγαίνουν τις νύχτες σαν τα τρωκτικά από τις τρύπες τους και επιτίθενται σε όποιον διαφέρει από αυτούς και που συστηματικά αναμοχλεύουν βασικά ένστικτα του όχλου εξωθώντας τον να κινηθεί εναντίον του «άλλου», είναι δουλειά της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Αυτοί όμως που οφείλουν να προστατέψουν τους θεσμούς, την κοινωνία, τους πολίτες είναι ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του.
Γνωρίζουμε, ότι πριν μερικά χρόνια έπεσαν λόγω κρίσης οι «φερετζέδες» και η πλατεία Συντάγματος γέμισε εκτός από «ανυποψίαστους» πολίτες και από αγανακτισμένους νεοναζιστές, ρατσιστές, φασίστες.

Δυστυχώς για τη Δημοκρατία, συνευρέθηκαν και αγανάκτησαν μαζί τους, άρα κανονικοποίησαν και νομιμοποίησαν τη συμπεριφορά και τη δράση τους και «αριστεροί» αγανακτισμένοι, οι οποίοι σήμερα μας κυβερνούν.

Οι σημερινοί κυβερνώντες φέρουν ηθική ευθύνη για την άνοδο της ΧΑ και πρέπει να βιαστούν να επανορθώσουν προτού να αρχίσουν να πέφτουν και στα δικά τους κεφάλια κροτίδες, πέτρες, μπουκάλια, παρτέρια.

Τότε πράγματι θα είναι πολύ αργά για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου