Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Όρτσα τα πανιά…

Το πρώτο στοίχημα που κερδήθηκε εχτές, στις εκλογές της «Κεντροαριστεράς», ήταν αυτό της συμμετοχής.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους που συνέβαλαν με τις υποψηφιότητές τους να συσπειρωθεί ο δημοκρατικός κόσμος και να πάει στην κάλπη.

Οι πολίτες έκλεισαν τα αυτιά στους κακεντρεχείς που τους καλούσαν σε αποχή.
Γύρισαν την πλάτη στους απολίτικους που ισχυρίζονται ότι όλοι είναι ίδιοι.
Αγνόησαν τους παραιτημένους της ζωής που πιστεύουν ότι τίποτα δεν αλλάζει και το 'χει η μοίρα μας να κυβερνιόμαστε από αριστερολαϊκιστές και ψεκασμένους.

Οι πολίτες που έδωσαν εχτές το παρών τους είναι ο σπόρος που πρέπει να φροντίσουμε με σύνεση και αίσθημα ευθύνης ώστε να βλαστήσει, να καρπίσει και να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη πλειοψηφικό ρεύμα.

Αυτό είναι το νέο μας στοίχημα. Να τα καταφέρουμε. Να πάμε μαζί με όλα αυτά που μας ενώνουν.

Η πρώτη φάση του εγχειρήματος πέτυχε με τ’ επαίνων.
Η Φώφη Γεννηματά έφερε μαζί στο τραπέζι όλους όσοι εμφορούνται από τις αρχές του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου και της πολιτικής οικολογίας.

Την Κυριακή στις 19 του Νοέμβρη πρέπει να βρεθούμε ξανά μαζί στα εκλογικά κέντρα της Αττικής, του Εύρου, της Ρόδου, του Καναδά και της Γερμανίας, της Φλώρινας και του Βελγίου. Παντού σε Ελλάδα και εξωτερικό για να κάνουμε το επόμενο πολιτικό βήμα. Να δώσουμε το χρίσμα του επικεφαλής της Προοδευτικής Παράταξης σ’ αυτήν που συνεχίζει να ενώνει και να διευρύνει τον μέχρι χτες κατακερματισμένο πολιτικό μας χώρο.

Το ζητούμενο δεν είναι το νεαρό της ηλικίας, ο ηλικιακός ρατσισμός δεν είχε ποτέ και δεν θα έχει θέση στην παράταξή μας -όπως και κάθε άλλου είδους ρατσισμός.

Ζητούμενο είναι ο κοινός αγώνας όλων των γενεών γιατί είναι κοινός και ο στόχος μας.
Να ζήσουμε στην Ελλάδα της ευημερίας και των ίσων ευκαιριών.
Να αποκτήσουμε εθνική ανεξαρτησία, να είμαστε παίχτες και όχι πιόνια στη διεθνή σκακιέρα.
Ο λαός μας να πάρει ξανά την τύχη του στα δικά του χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου